Kasvattajille

Kasvatista kukoistavaksi koiraksi!

Miltä kuulostaisi, jos voisit jättää pentupaketin koulutusohjeiden päivittämisen? Aikaa säästyisi muuhun ja silti tietäisit, että pennunomistajilla on kaikki tarvittava tieto pennun kehityksen tukemiseksi?

Paperiset koulutusohjeet jäävät muutenkin helposti lukematta ja niiden välityksellä on vaikea täysin kuvata kaikkea, mitä pennun kanssa on hyödyllistä tehdä. 

Mitä, jos olisi ilman vaivannäköäsi päivittyvä, koirien käyttäytymisen ja hyvinvoinnin ammattilaisen tekemä paketti, jonka avulla jokainen osaa tukea pennun kehitystä optimaalisella tavalla pennun tärkeimpänä oppimisen aikana? 

Videosisältö motivoisi osallistujia oikeasti perehtymään materiaaliin ja se olisi osallistujien katsottavissa jo pennun odotuksen aikana. Tärkeiden harjoituksien lisäksi paketti käsittelisi myös lempeät toimintaohjeet tavallisimpiin konfliktitilanteisiin ja kouluttajan tuki kysymyksiä varten olisi voimassa koko kurssin ajan. 

Nyt sinulla on tämä mahdollisuus! Voit lunastaa Onnellinen pentu -verkkokurssin tuleville kasvatinomistajille tarjoushintaan 49e/osallistuja (min. 3 osallistujaa, norm. hinta 79e).


Kasvattajan etupaketit:

Onnellinen pentu on verkkokurssi, jonka avulla jokainen osaa tukea vasta kotiutuneen pennun kehitystä, jotta pennusta kasvaisi optimistinen, luottavainen ja rohkea aikuinen, jonka kanssa on mukava olla ja elää. Kasvattajana voit ostaa kurssin kasvatinomistajille jo ennen pennun kotiutumista.


Pakettiin sisältyy:

  • Onnellinen pentu -verkkokurssi. [ARVO 79€] Kurssimateriaalit ovat osallistujien katseltavissa Campwire -verkkokoulutusalustalla 90 vrk ajan kurssin aloittamisesta. Kurssimateriaalit julkaistaan kolmessa erässä viikon välein.
  • Bonus: Pätevän pennun taitopankki -verkkokurssi [ARVO 49€] Taitopankki sisältää viisi videota, joiden avulla opetat pennulle: kauniin hihnakäyttäytymisen, toisten koirien ohittamisen, paikalla odottamisen, omalle viltille rauhoittumisen ja luoksetulon.
  • Bonus: Opas - näin valmistelet kotisi pennun tuloon. [ARVO 5,90€] Muutamilla yksinkertaisilla ratkaisuilla voit edistää pentuarjen sujuvuutta ja turvallisuutta. Tämä opas kertoo, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon, kun taloon on muuttamassa pentu.
  • Bonus: Facebookryhmä osallistujille [ARVO 39€] Ryhmässä pääset keskustelemaan kurssin teemoista ja kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä eläinten käyttäytymisestä ja oppimisesta ammattilaiselta koko kurssin ajan.

Kurssin arvo osallistujalle on 172,90€, mutta saat koko paketin nyt etuhintaan:
Vain 49€/osallistuja (sis. alv 24%)
Kun ostat kurssin kolmelle osallistujalle.

Palautteita kurssilaisilta:

"Hyvin koottu kurssi, jossa käydään kattavasti läpi pennun tärkeät taidot hyvien esimerkkivideoiden kera."

"Kurssi oli ihan todella hyvä. Iso kiitos! Erityisesti tykkäsin videoista. Videot joissa kerroit asioita ja avasit ohjeiden taustalla olevaa periaatetta toivat paljon lisää ymmärrystä koiran opettamiseen ja vuorovaikutukseen. Sitten nuo videot, joissa demonstroitiin koiran kanssa miten käytännössä voi toimia, auttoivat tosi paljon. Ajatus etenemisestä koiran ehdoilla ja häntä kuunnellen oli itselle tärkeää. Odotukset oli korkealla ja kurssi vastasi odotuksiin tosi hyvin."

"Helpot vinkit, miten omalla toiminnallaan voi edesauttaa hyvän suhteen kehittymistä koiran kanssa. Etenkin ensimmäistä koiraa harkitseville / odottaville ihan ehdottoman tärkeitä asioita!"

Mitä kurssilta saa?

Varmuutta valintoihin

Kurssilla opitaan havainnoimaan tilanteita pennun oppimisen kautta. Osallistuja oppii välttämään tavallisimmat virheet ja pystyy tarjoamaan pennulle sen kehittymistä tukevia haasteita ja onnistumisia kotiutumista seuraavina viikkoina. 

Avaimet konfliktien minimointiin

Osallistuja oppii minimoimaan tavallisimpia vuorovaikutusta rasittavia konflikteja (kuten käsien pureminen, kalusteiden järsiminen) yksinkertaisten ratkaisujen avulla ja näin nauttimaan pentuarjesta!


Ratkaisuja koiran hyvinvoinnin maksimointiin

Edistämällä koiran hyvinvointia yksinkertaisilla ratkaisuilla, edistetään harmonista käyttäytymistä ja juuri ne asiat, joista koiran kanssa on haaveiltu tulevat mahdollisiksi!

Oikoreitin tärkeimpien asioiden äärelle

Kun osataan panostaa pennun kehityksen kannalta oleellisiin asioihin heti kotiutumisesta alkaen, ei pennun tärkein oppimisen herkkyyskausi valu hukkaan. 

Kasvattajan etupaketit:

Jos et löydä sopivaa pakettia tai sinulla on muuta kysyttävää, laitathan viestiä osoitteeseen: mirva@kukoistavakoira.fi