Koiranpentu kotiutumassa, mutta pentuarjen sujuminen edelleen jännittää?

"Näin tuet pentusi kehitystä, vältät tyypillisimmät ongelmatilanteet ja otat kaiken irti koiran tärkeimmästä oppimisen ajasta"

Onnellinen pentu -kurssin menetelmän avulla kasvatat pentusi suorinta reittiä hyvinvoivaksi ja tasapainoiseksi aikuiseksi.

Mirva Paasonen

Eläintenkouluttaja
Käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija

Jos olet pian pennun omistaja, tässä on asiaa juuri sinulle. Olet ehkä suunnitellut pennun hankintaa pitkään ja unelmoit yhteisistä rauhallisista viikonloppuaamuista, kävelylenkeistä kauniissa luonnossa tai vilkkaassa kaupungissa, köllöttelystä sohvalla vieretysten ja yhteisistä riemukkaista leikeistä.

Kun odotat pentua kotiutuvaksi, on oivallinen hetki perehtyä pennun oppimiseen ja miten kannattaa itse toimia, jotta pennusta kasvaa se unelmiesi ystävä, kukoistava koira.

Toivottuihin tuloksiin yksinkertaisella menetelmällä

Optimaalisten oppimistilanteiden tarjoaminen pennulle on yksinkertaista. Ratkaisevan tärkeää on kuitenkin tietää mitä kannattaa tehdä ja mitä ei.


Pennut kehittyvät nopeasti: ensimmäiset viikot ja kuukaudet ovat oppimisen kannalta korvaamattoman tärkeitä.


On tavallista, että pennun koulutukseen tartutaan vasta, kun huomataan pennun käyttäytyvän jollain ei-toivotulla tavalla ja tämä halutaan kitkeä pois. Sekä koira että ohjaaja harjoittelevat uusia taitoja ja toimintatapoja, joilla arjen haasteet saadaan päihitettyä.


Lähes poikkeuksetta koiran omistaja huomaa, että jos hänellä olisi ollut samat taidot jo pennun saapuessa, ei mitään ongelmaa olisi edes ehtinyt syntyä.

Mikä on tärkeää pennun saapumiseen valmistautuessa?

Olen paketoinut vuosien aikana oppimani tiedot ja taidot menetelmäksi, jonka avulla jokainen osaa tukea vasta kotiutuneen pennun kehitystä optimaalisella tavalla. 

Kun tavoitteenasi on kasvattaa pennusta oma-aloitteinen, rohkea ja tasapainoinen aikuinen, sinun kannattaa:

 • tukea toivottuja ominaisuuksia niiden tukahduttamisen sijaan
 • hyödyntää positiivista vuorovaikutusta kaikessa kanssakäymisessä
 • vaalia pennun turvallisuuden tunnetta joka tilanteessa

Minulla on sinulle hyviä uutisia: näiden asioiden toteuttaminen pennun oppimisen perustana ei ole vaikeaa, vaan täysin opeteltava taito. Mikä parasta, voit kehittää omia taitojasi jo ennen kuin pentu saapuu.

MIRVA PAASONEN


"Olen Mirva ja työssäni autan koiran omistajia ymmärtämään koiran käyttäytymistä, edistämään yhteistä hyvinvointia ja ilon hetkiä. Kiinnostuin alun perin koirien käyttäytymisestä syvemmin, kun halusin ymmärtää ongelmallisesti käyttäytyvää koiraani paremmin. Tie johti minut lopulta opiskelemaan itselleni eläinten kouluttamisesta ammatin.


Vuosien opiskelun seuraksena ymmärsin, miten kokonaisvaltaisesta ilmiöstä käyttäytymisessä on kyse ja kuinka voin omalla toiminnallani vaikuttaa koiran käyttäytymiseen. Opin myös, kuinka suuri merkitys koiran varhaisella oppimisella on kehitykselle ja seuraavalle koiralleni osasinkin tarjota pennun kehityksen kannalta optimaalisempia oppimistilanteita." 


Mirva

Tervetuloa mukaan nyt!

Onnellinen pentu -verkkokurssi auttaa sinua valmistautumaan pennun kotiutumiseen, jotta voit tarjota pennullesi vahvan, turvallisen alun elämään ja tukea sen kehitystä tietoisesti toivomaasi suuntaan.

Kurssi koostuu kirjallisesta ja videomateriaalista, ja lisäksi saat kouluttajan tuen kurssin ajaksi. Kurssi sisältää kuukausittaiset livetapaamiset koko ryhmälle 6 kk ajan ja myös kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi 6 kk ajan. Ensimmäiset materiaalit on saatavilla heti ilmoittautuessasi, seuraavat kaksi osiota julkaistaan viikon välein. Voit, ja on suositeltavaakin aloittaa kurssi jo silloin, kun vasta valmistaudut pennun kotiutumiseen.

Mahdollisuus tukea pennun kehitystä

Onnellinen pentu -verkkokurssilla opit tiivistetyssä muodossa tärkeimmät asiat, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon pennun kotiutumista seuraavina viikkoina. Kun panostat pentusi oppimiseen ajoissa, voit välttyä tyypillisimmiltä koiran käyttäytymiseen liittyviltä ongelmilta ja konfliktitilanteilta. 


Usein pennun koulutusta ajatellaan yksittäisinä taitoina, joihin paneudutaan tarpeen tullessa ajankohtaiseksi. Koirat kykenevät kyllä oppimaan läpi elämän, mutta pennun ensimmäiset viikot ja kuukaudet ovat aina korvaamattoman tärkeitä.


Kehitystä tukevien kokemusten tarjoaminen, koiran yksilöllisen hyvinvoinnin huomioiminen sekä vuorovaikutustaidot ovat kolme tärkeintä avainta, kun tavoitteena on kasvattaa pennusta tasapainoinen aikuinen.


Pennun koulutuksen ei tarvitse olla vaikeuksien kautta voittoon taistelua, jossa tärkein oppimisen vaihe vilahtaa ohi huomaamatta. Sen sijaan se voi olla yksinkertaisia, tietoisia arjen ratkaisuja, jotka siivittävät pennun kehitystä kohti tasapainoista aikuisuutta suorinta reittiä!Kurssilla opit:


 1. 1
  Tukemaan pennun käyttäytymisen kannalta tärkeimpien ominaisuuksien, kuten rohkeuden ja optimistisuuden kehittymistä
 2. 2
  Luomaan optimaalisia oppimistilanteita ympäristöä muokkaamalla
 3. 3
  Välttämään tyypillisimmät konfliktitilanteet pennun tarpeisiin vastaamalla

Mitä saat kurssilta?

Varmuutta valintoihin

Opit havainnoimaan tilanteita pennun oppimisen kautta. Vältät tavallisimmat virheet ja pystyt tarjoamaan pennullesi sen kehittymistä tukevia haasteita ja onnistumisia kotiutumista seuraavina viikkoina. 

Avaimet konfliktien minimointiin

Opit minimoimaan tavallisimpia vuorovaikutusta rasittavia konflikteja (kuten käsien pureminen, kalusteiden järsiminen) yksinkertaisten ratkaisujen avulla. 

Ratkaisuja koiran hyvinvoinnin maksimointiin

Edistämällä koirasi hyvinvointia, edistät harmonista käyttäytymistä ja juuri ne asiat, joista koirasi kanssa olet haaveillut tulevat mahdollisiksi!

Oikoreitin tärkeimpien asioiden äärelle

Kun osaat panostaa pennun kehityksen kannalta oleellisiin asioihin heti kotiutumisesta alkaen, et hukkaa pennun tärkeintä oppimisen herkkyyskautta. 

Bonuksena

Livetapaamiset kuukausittain [ARVO 90€]

Zoomin välityksellä järjestettävät kuukausittaiset livetapaamiset, joissa voit esittää kysymyksiä tai aihetoiveita läpikäytäväksi. Livetapaamisiin pääset mukaan 6kk ajan kurssin ostosta.

Pätevän pennun taitopankki -verkkokurssi [ARVO 49€] 

Bonusmateriaali tuo ulottuvillesi yksinkertaiset harjoitukset, joiden avulla koulutat pennulle vaihe vaiheelta viisi arkea sujuvoittavaa taitoa: kauniin hihnakäyttäytymisen, toisten koirien ohittamisen, luoksetulon, odottamisen ja omalle paikalle rauhoittumisen.

Facebook -ryhmä osallistujille [ARVO 39€]

Yksityisessä ryhmässä voit keskustella kurssin teemoista ja kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Vastaan kysymyksiin henkilökohtaisesti.

100%
RAHAT TAKAISIN
-TAKUU

Tyytyväinen pennunomistaja -takuu

Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua kurssiin. Jos et jostain syystä olisi tyytyväinen, niin saat kaikki rahasi takaisin lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen mirva@kukoistavakoira.fi takuuajan sisällä.

Haluan antaa tämän takuun, sillä olen vakuuttunut, että kurssin tarjoamista opeista on hyötyä, kun haaveena on iloinen, rohkea, harmonisesti käyttäytyvä koira, jonka kanssa on ilo jakaa elämää.

Kurssilaisten palautteita


"Todella hyvä ja jopa ajatuksia mullistava kurssi"

Rassi 7 kk kiittää kurssista, täytyy sanoa, että tämä oli todella hyvä ja jopa ajatuksia/asenteita mullistava kurssi. Meillä on saanut kasvaa onnellinen pentu ❤️

Tiina P.

"Paljon lisää ymmärrystä koiran opettamiseen ja vuorovaikutukseen"

Kurssi oli ihan todella hyvä. Iso kiitos! Erityisesti tykkäsin videoista. Videot joissa kerroit asioita ja avasit ohjeiden taustalla olevaa periaatetta toivat paljon lisää ymmärrystä koiran opettamiseen ja vuorovaikutukseen. Sitten nuo videot, joissa demonstroitiin koiran kanssa miten käytännössä voi toimia, auttoivat tosi paljon. Ajatus etenemisestä koiran ehdoilla ja häntä kuunnellen oli itselle tärkeää. Odotukset oli korkealla ja kurssi vastasi odotuksiin tosi hyvin.


Nimetön

"Olen onnellinen, että löysin kurssin!"

Kiitos upeasta kurssista! Minulla on elämäni ensimmäinen ikioma koira. Pentu saapui ulkomailta 14 viikon ikäisenä,  joten minulla oli mahdollisuus käyttää odotusaika Kukoistava koira Onnellinen pentu -verkkokurssilla tehokkaasti.

Pennun saavuttua minulla oli varma olo. Tiesin, miten toimia eri tilanteissa. Uskon, että vuorovaikutus pennun kanssa muodostui nopeasti ja helposti juuri Mirvan ohjeiden avulla.

On ihanaa, että ymmärtää omaa pentua ja että posiitivinen käyttäytymisen vahvistaminen on lopulta todella loogista ja helppoa.


Meillä on mukava ja leppoisa elämä.


Kurssin sisältö on juuri sopivan mittainen. Mirvan puhetta on miellyttävää kuunnella ja videoista on helppo ymmärtää, miten harjoittelutehtävät toimivat. Mukavaa, että olen saanut vinkkejä myös varsinaisen kurssin jälkeen Facebookissa. Myös säännölliset Live-lähetykset ovat huippujuttu.


Olen onnellinen, että löysin kurssin!"

Niina G.

"Lämmin suositus"

Lämmin suositus koulutukselle! Varsinkin näin kun oma pentu on ensimmäinen, on tietopaketti ollut todella tarpeellinen. Ja väitän et monelta ongelmalta on kurssin takia vältytty 😊


Piia K.

"Olen äärettömän iloinen, että päätimme osallistua! "

Olen äärettömän iloinen, että päätimme pentukurssille osallistua! Sisältö on kattava. Asiat on tuotu videoiden ja teoriaosuuden avulla todella selkeästi esille. Kurssin avulla pääsimme pennun kanssa todella hyvin alkuun! Saatiin vinkkejä miten tutustua ja luoda hyvää suhdetta pentuun. Ja ymmärrettiin koirien koulutuksen punainen lanka. Lisäksi fb-ryhmästä sekä livetapaamisista sai lisäapuja ja ratkaisuja askarruttaviin kysymyksiin!


Outi R.

"Hyvin koottu kurssi"

Hyvin koottu kurssi, jossa käydään kattavasti läpi pennun tärkeät taidot hyvien esimerkkivideoiden kera.


Milja L.

"Ehdottomasti suosittelen kurssia!"

Saatiin monta vinkkiä harjoitteluihin, mm. luoksetuloon ja pysähtymisiin. Paljon on vielä opittavaa ja onkin palattu usein videoiden pariin. Ehdottomasti suosittelen kurssia!


Kirsti ja Pekka

"Ehdottoman tärkeitä asioita etenkin ensimmäistä koiraa odottaville"

Helpot vinkit, miten omalla toiminnallaan voi edesauttaa hyvän suhteen kehittymistä koiran kanssa. Etenkin ensimmäistä koiraa harkitseville / odottaville ihan ehdottoman tärkeitä asioita!


Minna F.

"Paljon arvokasta tietoa ja oppia"

5/5. Hyvä panostus varsinkin ensimmäistä koiraa hankkivalle. Paljon arvokasta tietoa ja oppia, selkeästi ja käytännönläheisesti.


Sallamari H.

"Ehdottomasti kannattaa osallistua"

Ehdottomasti kannattaa osallistua! Kurssilta sai uuden näkökulman koiran kanssa oppimisesta.


Rauni T.

"Kannattaa osallistua"

Kannattaa osallistua. Kurssi tarjoaa hyvät, havainnolliset harjoitukset pennun kanssa sekä mahdollisuuden saada omiin haasteisiin apua.


Pia O.

"Arjen pelastus meille, kiitos!"

Onnellinen pentu -verkkokurssi ja facebook-ryhmä on ollut kyllä arjen pelastus meille, kiitos!


Laura P.

"Suosittelen kurssia lämpimästi"

Sain hyvän kokonaiskuvan siitä, miten elämä pennun kanssa kannattaa aloittaa. Suosittelen kurssia lämpimästi, jos ei ole aiempaa kokemusta elämästä pennun kanssa, tai jos omat tiedot ja taidot kaipaavat päivitystä.


Laura H.

Ensimmäinen askel kohti ainutlaatuista ystävyyttä

Jos haaveenasi on kasvattaa pennustasi kukoistava aikuinen, ilmoittaudu mukaan Onnellinen pentu -verkkokurssille. Kurssin avulla sisäistät ammattilaisen ohjauksessa tärkeimmät tiedot ja taidot, jotta osaat tarjota pennullesi optimaaliset kasvuolosuhteet.


Panostamalla pennun oppimiseen varhain voit säästyä monilta harmailta hiuksilta ja hampaiden kiristelyltä myöhemmin. Tämän kokonaisvaltaisen kurssin opeilla voit ottaa kaiken irti pennun korvaamattoman tärkeästä oppimisen ajasta vain yhtä tunnin yksityisohjausta vastaavalla hinnalla.

Kyllä, haluan mukaan!

Kurssin hinta 89 €.

Kurssin hinta sisältää: kurssimateriaalit, jäsenyyden osallistujien yhteiseen Facebook-ryhmään, bonuskurssin: Pätevän pennun taitopankki sekä Zoom-livetapaamiset 6kk ajan.

Tervetuloa mukaan,

Mirva

P.S. Pennun varhaisen oppimisen kausi on korvaamaton. Voit valita käyttää sen tietoisesti tarjoten pennulle sen elämän tärkeimmät opit - tai sitten antaa sen lipua ohitse. Päätös on sinun!

© 2022, Kukoistava koira