Tuntuuko, että koirasi korvat menee lukkoon heti kun astutte ulos? Viekö lenkkiympäristö koirasi huomion ja sinusta tuntuu, kuin olisit koiralle vain paino hihnan päässä?

“Hauskempaa ja hallitumpaa lenkkeilyä koirasi kanssa - 10 helppoa koulutuspeliä käytössäsi!”

Koiran kouluttamisen ei tarvitse olla vaikeuksista-voittoon -taistelua, se voi olla myös hauskaa! Koirasi kuuliaisuus, löysä hihna ja hallitusti sujuvat lenkit ovat nyt ulottuvillasi - tämän verkkokurssin opeilla saat koirasi valitsemaan sinut ympäristöstä huolimatta!

Mirva Paasonen

Eläintenkouluttaja, käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija


Katsotko välillä kadehtien toisia koiranomistajia, joiden koirat toimivat kuin unelma? Samalla kun oman koirasi kaikki huomio on tiiviisti ympäristössä, eteenpäin kiirehtimisessä tai ohikulkijoissa...

Unelmoitko rentouttavista lenkeistä, joissa kuljette koirasi kanssa yhdessä nauttien luonnosta tai kaupunkiympäristön vilinästä rauhallisesti käyskennellen? Ohikulkijoiden ilmaantuessa saat koirasi huomion helposti ja tunnet, kuinka luottamus ja yhteisymmärrys on kasvanut välillänne. Koirasi pitää sinua hyvänä tyyppinä, eikä hihna ole enää ainoa tekijä, joka pitää koiran lähelläsi!


Tämä voi olla ulottuvillasi nopeammin, kuin olet ajatellutkaan...

Mitä tehdä?

Monet odottavat koiran rauhoittuvan iän myötä ja tuskastellen suoriutuvat määrätietoisesti vetävän, vastaantulijoista innostuvan ja vain varusteilla hallittavissa olevan koiransa kanssa jopa vuosia.

Joskus niin onkin, että koira rauhoittuu ja lenkkeilykäyttäytyminen paranee iän myötä "kuin itsestään", mutta on hyvä tietää, että:


1. Näin ei jokaisen koiran kohdalla aina käy


2. Lenkkeilyn ei tarvitse olla hampaiden kiristelyä koiran nuoruusvuosien ajan, vaan voit vaikuttaa merkittävällä tavalla koiran lenkkeilykäyttäytymiseen omalla toiminnallasi

Mikä sitten on se tapa, jolla saadaan lisättyä hallintaa, jotta ihanat, rennot ja palauttavat lenkit yhdessä koiran kanssa olisivat mahdollisia?


Olet saattanut kokeilla netistä löytämiäsi neuvoja, joiden avulla kouluttaa koiraa esimerkiksi olemaan vetämättä hihnassa. Neuvot, kuten "pysähdy koiran vetäessä, jatka hihnan löystyessä" saavat aikaan jojomaista kävelyä, jossa hihnan molemmat päät turhautuvat varsin nopeasti. 


Koira saattaa oppia, että vetämällä se ei pääse eteenpäin, mutta todellisuudessa lenkkeily ei ole muuttunut rennoksi, hauskaksi ja huolettomaksi, sillä katkokävely ei ollut sitä, mistä haaveilit...


Sen sijaan, että opettaisit koiraa olemaan tekemättä ei-toivottuja asioita, on tehokkaampaa keskittyä siihen, mitä koiran tulisi osata.

Koulutuspeleistä...

Tehokkaita koulutusmenetelmiä yhdistää muutama seikka:

1. Ne ovat palkitsevia niin koiralle, kuin omistajallekin - harjoittelu ei tuskastuta, vaan on mitä parhainta yhdessäoloa molemmille osapuolille

2. Ne huomioivat koiran hyvinvoinnin, eivätkä sisällä epämukavuutta tarkoituksellisesti lisääviä elementtejä

3. Ne on helppo toteuttaa ja parhaimmillaan eivät vie yhtään enempää aikaa, kuin vanhan (ja tuloksettoman) tavan jatkaminen


Koulutuspelit on suunniteltu kehittämään sinun ja koirasi välistä vuorovaikutusta. Koulutuspelit tukevat koiran oppimista ja erityisesti ulkona liikkuessa tarvittavien taitojen vahvistumista.


Ennen kuin menemme kurssin sisältöön tarkemmin, voisin kuitenkin esitellä itseni:

MIRVA PAASONEN 


"Olen Mirva ja työssäni autan koiran omistajia ymmärtämään koiran käyttäytymistä, edistämään yhteistä hyvinvointia ja ilon hetkiä. Kiinnostuin alun perin koirien käyttäytymisestä syvemmin, kun halusin ymmärtää ongelmallisesti käyttäytyvää koiraani paremmin. Tie johti minut lopulta opiskelemaan itselleni eläinten kouluttamisesta ammatin. Vuosien varrella olen oppinut, että koulutuksen ei tarvitse olla vaikeuksien kautta voittoon taistelua, vaan se voi olla myös hauskaa. Ja sitä haluan myös opettaa asiakkailleni."

Mirva

Esittelyssä...

Unelmien ulkoilukaveri

-verkkokurssi

Unelmien ulkoilukaveri -verkkokurssi auttaa sinua lisäämään kontaktia, hallintaa ja yhteistyötä sinun ja koirasi yhteisiin ulkoiluhetkiin hauskojen koulutuspelien avulla.


Harjoiteltuasi koulutuspelejä yhdessä koirasi kanssa ja sisäistettyäsi menetelmän, voit unohtaa tuskastelun ja turhautumisen lenkillä ja keskittyä hauskanpitoon ja yhteisestä ajasta nauttimiseen koirasi kanssa!


UNELMIEN ULKOILUKAVERI

Mitä kurssi sitten käytännössä sisältää?

Kurssi koostuu kymmenen koulutuspelin harjoittelusta ja näihin saat yksinkertaiset, videoidut ohjeet. Saat uutta materiaalia kerran viikossa viiden viikon ajan: kaksi uutta koulutuspeliä viikossa. Harjoituksista on mahdollisuus kysyä ja keskustella verkkokoulutusalustan keskustelualueella. Kurssin aloituspäivämäärän valitset sinä: saat ensimmäiset videot käyttöösi lunastaessasi kurssin ja kaikki materiaalit jäävät käyttöösi ilman aikarajaa.


Kurssi järjestetään 100% verkossa, eli sinun ei tarvitse matkustaa mihinkään. Kurssi ei vaadi ennakkotaitoja ohjaajalta tai koiralta ja voit osallistua niin pennun kuin aikuisenkin koiran kanssa. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on toimiva nettiyhteys.


Mitä tulet sitten oppimaan? Kymmenen hauskaa ja hallintaa lisäävää koulutuspeliä, joiden avulla:

  1. 1
    Lisäät koiran aitoa kiinnostusta sinua kohtaan: Kun koira on kiinnostunut enemmän ympäristöstään, kun taluttajastaan, on kieltämisestä tai varusteilla kikkailusta harvoin kestävää apua. Tehokkain keino on tehdä itsestä koiran silmissä niin mielenkiintoinen tyyppi, ettei se enää voi vastustaa huomion siirtämistä sinuun!
  2. 2
    Lisäät hallintaa: Kun saat koirasi huomion ja se on kiinnostunut yhteistyöstä kanssasi, sinulla on mahdollisuus opettaa hallintaa lisääviä taitoja. Miltä tuntuisi, jos koirasi pyrkisi pitämään oma-aloitteisesti hihnan löysällä pysyttelemällä lähelläsi, rauhoittuisi makaamaan, kun istahdat puistonpenkille tai ohittaisi kanssakulkijat rauhallisesti?
  3. 3
    Kehität koirasi itsehillintää: Olet ehkä saattanut ajatella, että koirallasi on harvinaisen lyhyt kärsivällisyys tai se on poikkeuksellisen impulsiivinen. Koiran itsehillintää voi kehittää ja koulutuspelit ovat tässä mainio apu. Mitä jos koira valitsisikin yhä useammin sinut, vaikka ympärillä olisi muita ihmisiä, koiria ja hajuja?

Mitä saavutat kurssin avulla?

Hallitumpaa lenkkeilyä

Koirasi oppii hyödyllisiä taitoja ja harjoittelun myötä osaat motivoida koiraasi haluamaan samoja asioita, kuin sinä!

Hauskempaa harjoittelua

Harjoittelu on parhaimmillaan, kun se on palkitsevaa molemmille osapuolille - kurssin harjoitukset on suunniteltu tätä periaatetta silmälläpitäen

Kehittäviä koulutuspelejä

Hauskat koulutuspelit ovat paitsi mukavaa yhdessäoloa, kehittävät koiran itsehillintää ja ulkoilun lomassa tarvittavia taitoja monipuolisesti.

Arjen aktivointia

Päivittäiset lenkkeilyt saavat koiran silmissä uuden merkityksen, kun lisäät lenkeille monipuolisuutta ja lisää leikkisyyttä ja vuorovaikutusta kurssin harjoitusten avulla.

100%
RAHAT TAKAISIN
-TAKUU

100% Rahat takaisin -takuu

Sinulla on 14 päivää aikaa testata kurssin menetelmiä. Jos et jostain syystä olisi tyytyväinen kurssiin, saat rahasi takaisin, kun lähetät minulle sähköpostia mirva@kukoistavakoira.fi takuuajan sisällä. 

Palautteita kurssilta

Kannattaa ehdottomasti osallistua. Me ollaan ainakin ihan hurahdettu näihin peleihin, jotka hauskalla tavalla ja vähän niin kuin leikin varjolla opettavat tärkeitä taitoja koiralle. Itse olen myös saanut kurssilta itseluottamusta, ymmärrystä ja työkaluja ja yhteistyö koiran kanssa on näin kasvanut pelien ansiosta kohisten.

Marja H.

Kurssi oli 5/5. Sain vahvistettua meidän suhdetta. Ymmärsin miten leikin kautta voi harjoitella asioita ja leikillä myös palkita koiraa. Koirani kiinnostuu minusta nykyään paljon paremmin, vaikka olisi esim häiriötekijöitä ympärillä niin saan huomion nopeammin takaisin. Huippu kurssi! Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua pennun kanssa. Kiitos!

Outi R.

Sain paremman kontaktin koiraani ja ohitustilanteissa mielenkiinto pysyy minussa, kuten toivoinkin. Sain paremman kontaktin Eddieen myös sellaisissa ohitustilanteissa, joissa kaverin koira haukkui vastaantulevalle koiralle. Mahtava tunne, kun oma puolivuotias kiinnittikin huomionsa minuun, vaikka paras kaveri riekkui vieressä :)

Marjo

Ehdottomasti kannattaa osallistua kurssille. Harjoituksista saa mukavaa yhdessä tekemistä ja ajankulua molemmille osapuolille!

Pia O.

"Kyllä, haluan mukaan!"

Kurssin hinta on edullisempi, kuin yksi tunti yksityisohjausta (75 €). Saat nyt kymmenen koulutuspelin kurssin 59 € hintaan.


Viiden viikon yksinkertainen harjoitteluohjelma, kymmenen koulutuspeliä, kouluttajan tuki. Kahden viikon takuu. 
Maksat vain 59 €.

UNELMIEN ULKOILUKAVERI

Terveisin,

Mirva

P.S. Unelmien ulkoilukaveri -verkkokurssi sisältää kaikki suosikkiharjoitukseni hauskempaan ja hallitumpaan lenkkeilyyn. Tule mukaan nyt, niin saat vuosien aikana oppimani tekniikat käyttöön helposti ja nopeasti!

© 2022, Kukoistava koira